E-učilnica E-indeks Slovensko English

GOSTOVANJE

 

 

Gostujoči tuji strokovnjak
Ustanova in čas gostovanja
Dr. Ante Lauc

Gostujoči dr. Ante Lauc prihaja iz Univerza v Osijeku, Ekonomska fakulteta u Osijeku.

Gostovanje na fakulteti je potekalo na doktorskem študijskem programu Menedžment kakovosti  v dveh sklopih, in sicer od 27. marca do 29. marca 2017 ter od 6. junija do 7. junija 2017. 

Dr. Luca G. Brusati

Gostujoči dr. Luca G. Brusati prihaja iz University of Udine.

Gostovanje na fakulteti je potekalo na visokošolskem, magistrskem ter doktorskem študijskem programu Menedžment kakovosti, in sicer od 15. maja do 19. maja 2017. 

Dr. Dragan Đokić

Gostujoči dr. Dragan Đokić prihaja iz Universitet Metropolita Beograd, Fakultet informacionih tehnologija.

Gostovanje je na fakulteti potekalo na doktorskem študijskem programu Menedžment kakovosti, in sicer od 5. junija do 9. junija 2017.

Dr. Alois Paulin

Gostujoči dr. Alois Paulin prihaja iz avstrijske Technische Universität Wien. 

Gostovanje je na fakulteti potekalo na visokošolskem, magistrskem ter doktorskem študijskem programu Menedžment kakovosti, in sicer od 1. oktobra 2017 do 28. februarja 2018.

Dr. Saša Drezgić

Gostujoči dr. Saša Drezgić prihaja iz hrvaške  Faculty of Economics and Business, University of Rijeka.

Gostovanje je na fakulteti potekalo na doktorskem študijskem programu Menedžment kakovosti, in sicer 6. decembra 2017 ter od 19. marca do 22. marca 2018.

Natalia Reznichenko

Gostujoča Natalia Reznichenko prihaja iz ruskega KPMG.

Gostovanje je na fakulteti potekalo na visokošolskem ter magistrskem študijskem programu Menedžment kakovosti, in sicer od 7. maja do 11. maja 2018.

 

* * * 

Projekt »Vključevanje tujih strokovnjakov in učiteljev v pedagoški proces« delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa 2014–2020, prednostne osi: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10.1 Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc, specifičnega cilja: 10.1.3 Spodbujanje prožnih oblik učenja ter podpora kakovostni karierni orientaciji za šolajočo se mladino na vseh ravneh izobraževalnega sistema. Projekt bo trajal od 1. 12. 2016 do 30. 6. 2018. Skupna višina odobrenih sredstev znaša 38.355,00€, pri čemer je 80% delež upravičenih sredstev sofinanciran s strani Evropske unije, 20% delež pa je sofinanciran iz sredstev proračuna Republike Slovenije.

Spletna stran Evropske kohezijske politike v Sloveniji.


<< Nazaj